sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Hei, meillä BARFfataan!

Joo, saan vihdoin aikaiseksi kirjoittaa tänne jotakin. Toivepostaus on edelleenkin tekemättä, sillä en saa kuvattua tatuointeja.

Meillä aloitettiin barffaaminen tänään. Taikalla on taas ollut mahdoton kutina päällä, eikä nappulat maistu ollenkaan. Vuodatin jo facebookissa rodun omassa ryhmässä, kuinka väsynyt ja toivoton välillä olen, kun kukaan ei tiedä keinoa, jolla koiran olon saisi helpottumaan.
Minulle on puhuttu barffauksesta jo monen monet kerrat, mutta olen vain aina sanonut sitä, ettei minusta ole siihen. Pelkäsin, etten osaa laittaa itse ravintoarvoja kohdalleen jne., mutta kovalla kannustuksella uskaltauduin tähän barffauksen maailmaan.
Barffista on puhuttu olevan hurjasti apua iho-ongelmaisille koirille, sillä ruuassa ei tällöin olen mitään säilöntäaineita eikä muuta roskaa. Taika on todennäköisesti niin herkkä nappularuualle, että ei auta muu kun syöttää raakaa. Toki on liian aikaista sanoa tepsiikö tämäkään ruokavalio, mutta toiveeni on korkealla tämän suhteen :)

5 kommenttia:

  1. Meillä kans syödään raakaruokaa ja nappulaa sekasin :) miusta on ihanaa laittaa koiralle ruokaa/antaa pakkasesta lihaa koska tiiän sillon tasantarkkaan mitä se on syöny ja ettei siinä ruuassa oo ollu mitään ylimäärästä!

    ♥ Leetta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me nyt pyritään siirtymään kokonaan raakaruokaan, jos löytyis apua tohon Taikan iho-ongelmaan tän kautta.

      Poista
  2. Kannattaa sit ainakin se 2kk kattoo ton ruokiksen kanssa, että toimiiko. Se on yllättävän pitkä se aika kun noita ruokakokeiluja pitäis tehdä. Meillä Hilla söi 2kk sitä Hill'sin purkkista ja alko iho olemaan kokoajan parempi :) toivottavasti Barffaus auttais Taikikseen :) Meilläkin aletaan ihon parannuttua koittamaan taas jotain eri lihaa, tuonne pakkaseen on raakapakasteita onneksi jäänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ja teen vielä tän raakaruokinnan eliminaatiodiettinä, eli nyt syötän Taikalle pelkkää broiskua kotvan aikaa. Katon, helpottaako oireet, jos ei, niin broisku on sit pois laskuista. Sit siirrytään seuraavaan eläimenlihaan.. Nauta esim.
      Mä niin toivon, että tästä olis apua. Raaputusta on edelleen vieläkin ihan normaalisti kuten aijemmin, mutta tulos ei näy vielä pitkään aikaan.

      Poista
  3. Voi ei :( päivittele sitten ell. kuulumisia! toivottavasti selviää!

    VastaaPoista

Henkilökohtaiset kysymykset voit esittää sähköpostiini osoitteeseen lipido@windowslive.com . Blogissani en niihin vaivaudu vastaamaan.
Rumat viestit jätän suoraan julkaisematta!

Jätäthän blogiini siis asiallisia viestejä, kiitos <3